Fölszállott a páva - Repítsük tovább a Forrást!

Forrás: Hírtükör Online

Középdöntőben a Forrás Néptáncegyüttes

A Forrás Néptáncegyüttes a Fölszállott a páva műsorban a zsűri döntése alapján középdöntőbe jutott

1% felajánlása

Fölszállott a páva - elődöntő

Március 22-én 18.35-től a Duna TV élő műsorában a Forrás is szerepel. Nézzétek és szurkoljatok nekünk!

Tántorgók

Tántorgók - táncjáték a hazát elhagyók emlékére
időpont: március 16. vasárnap, 19 óra
belépődíj: 1000 Ft és 1500 Ft
Jegyek még korlátozott számban kaphatók a BKK jegypénztárában!

A Pilvaxban - Bürkös koncert és táncház

Március 15-én 19 órakor a Bürkös zenekar koncertezik a Barátság Kulturális Központban. A koncert után fergeteges táncház meglepetéssel, váratlan fordulatokkal!
belépő: 500 Ft
családi belépő: 1000 Ft (2 felnőtt és gyermekek)

Néptáncantológia

A Néptáncantológia Budapest kulturális életének rangos eseménye, mely évenként megrendezésre kerül a Budapesti Operettszínházban. Az impozáns színházi bemutatón az elmúlt év legkiemelkedőbb műveit és legszínvonalasabb nem hivatásos előadóit láthatja a közönség. A műsorban több mint 500 néptáncos és népzenész lép színpadra és eleveníti meg a Kárpát-medence kivételesen szép és értékes népművészetét. A Forrás Néptáncegyüttes Vigadó a Kiskunságban című koreográfiáját mutatja be.

A KULTÚRA FORRÁSA

A Halom Tv műsora

Halom TV - Csokonai díj

A Halom TV is ott járt, amikor átadták a Csokonai díjat.

Csokonai Vitéz Mihály-díj 2014

Kimagasló alkotó- és előadóművészi tevékenységéért Csokonai Vitéz Mihály-díjat vehetett át a százhalombattai Forrás Néptáncegyüttes január 22-én, a Magyar Kultúra Napján a Nemzeti Színházban megrendezett díjátadó ünnepségen. A díjat Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások minisztere és Halász János, az EMMI kultúráért felelős államtitkára adta át az együttest képviselő küldöttségnek: Szigetvári József művészeti vezetőnek, Homonnay Klára és Koller Dávid táncosoknak. Ezzel egyidőben a Barátság Kulturális Központban tartott Magyar Kultúra Napi ünnep keretében Sinka László alpolgármester gratulált a Forrás Néptáncegyüttes tagjainak.