A Pilvaxban - Bürkös koncert és táncház

Március 15-én 19 órakor a Bürkös zenekar koncertezik a Barátság Kulturális Központban. A koncert után fergeteges táncház meglepetéssel, váratlan fordulatokkal!
belépő: 500 Ft
családi belépő: 1000 Ft (2 felnőtt és gyermekek)

Néptáncantológia

A Néptáncantológia Budapest kulturális életének rangos eseménye, mely évenként megrendezésre kerül a Budapesti Operettszínházban. Az impozáns színházi bemutatón az elmúlt év legkiemelkedőbb műveit és legszínvonalasabb nem hivatásos előadóit láthatja a közönség. A műsorban több mint 500 néptáncos és népzenész lép színpadra és eleveníti meg a Kárpát-medence kivételesen szép és értékes népművészetét. A Forrás Néptáncegyüttes Vigadó a Kiskunságban című koreográfiáját mutatja be.

A KULTÚRA FORRÁSA

A Halom Tv műsora

Halom TV - Csokonai díj

A Halom TV is ott járt, amikor átadták a Csokonai díjat.

Csokonai Vitéz Mihály-díj 2014

Kimagasló alkotó- és előadóművészi tevékenységéért Csokonai Vitéz Mihály-díjat vehetett át a százhalombattai Forrás Néptáncegyüttes január 22-én, a Magyar Kultúra Napján a Nemzeti Színházban megrendezett díjátadó ünnepségen. A díjat Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások minisztere és Halász János, az EMMI kultúráért felelős államtitkára adta át az együttest képviselő küldöttségnek: Szigetvári József művészeti vezetőnek, Homonnay Klára és Koller Dávid táncosoknak. Ezzel egyidőben a Barátság Kulturális Központban tartott Magyar Kultúra Napi ünnep keretében Sinka László alpolgármester gratulált a Forrás Néptáncegyüttes tagjainak.

Mexikó turnéfilm díszbemutató

időpont: 2014. január 25. szombat, 16 óra
helyszín: Barátság Kulturális Központ színházterem

Fölszállott a Forrás

A Forrás Néptáncegyüttes továbbjutott a Fölszállott a páva elődöntőjébe.

Fölszállott a páva 2014

Forrás: Hírtükör Online

EGYÜTT A CSALÁD

2013. december 14. szombat, 16 óra
A Forrás Néptáncegyüttes karácsonyi előadása és a Pesovár Ferenc Néptánc Suli 10 éves jubileumi műsora

KÖSZÖNJÜK!

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik munkájukkal, segítségükkel hozzájárultak a LEVELEK "megírásához".