KÖSZÖNJÜK!

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik munkájukkal, segítségükkel hozzájárultak a LEVELEK "megírásához".

"LEVELEK" a Művészetek Palotájában

2013. december 9. 19.00
Művészetek Palotája, Fesztivál Színház

Dramaturg: Szigetvári József
Díszlet: Szendvei Balázs, Paksi Balázs
Jelmez: Petri Kiss Borbála
Művészeti munkatárs: Kaszai Lili
Koreográfusok: Kaszai Lili, Lukács László, Lukácsné Haránt Eszter, Sikentáncz Szilveszter, Szilágyi Zsolt, Zsille Dóra
Tánckarvezetők: Sikentáncz Szilveszter, Zsille Dóra
Közreműködik: Pál Lajos, Pál István "Szalonna" és bandája, a Nagyforrás Néptáncegyüttes táncosai (tánckarvezetők: Zsille Dóra, Sikentáncz Szilveszter, pedagógiai asszisztens: Nagy Péter Gábor)
Rendező-koreográfus: Fundák Kristóf
Dramaturg, együttes- és művészeti igazgató: Szigetvári József

Jegyárak: 1500, 2000, 2500 Ft
Jegyigénylés: Táncház (2440 Százhalombatta, Szent István tér 5.)
Tel.: 06-23-358-973

20 éves a Martin György Néptáncszövetség

A jubileumot egész napos fesztivállal, néptánc műsorokkal, filmvetítéssel ünnepli meg a Szövetség. 2013. november 23-án 19 órakor gálaműsor zárja a programot, melyen a Forrás Néptáncegyüttes Lukács László és Lukácsné Haránt Eszter koreográfiáját, a Kunsági táncokat adja elő.

Kortárs Néptánc 2013

2013. november 8-án a Művészetek Palotájában kerül megrendezésre a Kortárs Néptánc bemutató. A Forrás Néptáncegyüttes Horváth Zsófi: "Ess, eső, ess..." című koreográfiáját adja elő.

Kalászi Kortárs Tánctalálkozó 2013

2013. október 17-19 között rendezik meg Budakalászon a tizedik Kalászi Kortárs Tánctalálkozót, amelyre a Forrás Néptáncegyüttes is meghívást kapott Horváth Zsófi: "Ess, eső, ess..." című művével.

VISZLÁT MEXIKÓ!

Október 6-án helyi idő szerint 20.00 órakor felszálltunk Mexikóvárosban, majd másnap, 7-én itthoni idő szerint 19.00 órakor szállt le a repülőgép a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Forrás Néptáncegyüttessel. A buszút - amíg Százhalombattára értünk - hasonló hangulatban telt, mint a három hetes turné. Még egyszer köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult, hogy eljussunk Mexikóba és felejthetetlen élményekkel, tapasztalatokkal téressünk haza. Egy kis pihenés után elkezdődnek a próbák, hiszen számos rangos fellépés és esemény vár ránk az elkövetkező időszakban.

Viszlát Monterrey!

Monterrey után Mexikóvárosba indultunk, hogy még több programmal és fellépéssel gazdagítsuk Mexikóban szerzett élményeinket.

Mexikói nemzeti televízióban

A Bara zenekar és a Forrás Néptáncegyüttesből 4 pár képviselte Magyarországot az Azteca tv élő műsorában.

Szabadidős kulturális programjaink

Amikor épp nem a színpadon táncoltunk, számos nevezetességet, előadást néztünk meg Monterreyben és környékén.

Fellépéseink Monterreyben

A fellépéseink nagyon jól sikerülnek, a közönség állva tapsol, és minden műsor után fényképezkedünk a nézőkkel. Legyen szó a hotel melletti kis téren felállított színpadról, a San Pedro-i színház hatalmas színházterméről vagy a Santa Lucia fesztivál fő színpadáról, ahol sok más híres művész is fellép a fesztivál folyamán.