Élménybeszámoló a mexikói turnéról a Folkmagazinban

"A táncosok minden körülmények között helytálltak, mert hittek valamiben: magukban és a többiekben, hazájukban és annak hagyományaiban. Minden percben ünnepet élhettünk át, az együttlét, a közös siker ünnepét."

Fölszállott a páva - középdöntő

Kedves Ismerőseink, Barátaink!
Köszönjük szépen, hogy a középdöntőben is nekünk szurkoltatok a tévé képernyők előtt, a BKK-ban vagy akár a stúdióban. Köszönjük a sok biztató üzenetet, amit az elődöntő óta kaptunk és azt, hogy szavazataitokkal is támogattatok minket. Sajnos nem jutottunk a döntőbe, de mi nem kesergünk. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei Fölszállott a páva széria legjobb 8 együttese közé juthattunk, képviselhettünk Százhalombattát, megmutathattunk saját mezőföldi táncanyagunkat, majd Kárpátalja felé irányíthattunk a néptáncmozgalom figyelmét. Ismét nagyon jól éreztünk magunkat ebben a két napban, sok szép élménnyel tértünk haza. Aki lemaradt a tegnapi élő adásról, az alábbi linkre kattintva megnézheti táncunkat, melyet a viski születésű Pál Lajos, fia Pál István Szalonna és Bandája kísért.

Fölszállott a páva - szavazás

A középdöntők során a nézők szavazataikkal is továbbjuttathatnak egy produkciót, így számítunk Önökre. Ne feledjék, ha Forrás, akkor a 01-es kód, melyet a +36-20/30/70-4422-999 telefonszámra küldhetnek el SMS-ben. Mert minden szavazat számít! Hajrá Forrás!

Április 5. 18.35 Duna TV

Kedves Ismerőseink, barátaink!

Ha az égiek is úgy akarják, akkor április 5-én szombaton 18.35-kor újra szurkolhattok a Forrás Néptáncegyüttesnek a Fölszállott a Páva középdöntőjében. Igyekszünk minden nézőnek, ismerősnek, barátnak, családtagnak, néptáncot kedvelőnek és nem kedvelőnek is egyaránt örömet okozni. Mi mindent megteszünk azért, hogy büszkék lehessenek a százhalombattai városlakók. Reméljük, minél többen nézitek majd a Duna TV-t. A középdöntők során a közönség szavazatai is döntőek lesznek, így várjuk a drukk ezen formáját is.

Fölszállott a páva - Repítsük tovább a Forrást!

Forrás: Hírtükör Online

Középdöntőben a Forrás Néptáncegyüttes

A Forrás Néptáncegyüttes a Fölszállott a páva műsorban a zsűri döntése alapján középdöntőbe jutott

1% felajánlása

Fölszállott a páva - elődöntő

Március 22-én 18.35-től a Duna TV élő műsorában a Forrás is szerepel. Nézzétek és szurkoljatok nekünk!

Tántorgók

Tántorgók - táncjáték a hazát elhagyók emlékére
időpont: március 16. vasárnap, 19 óra
belépődíj: 1000 Ft és 1500 Ft
Jegyek még korlátozott számban kaphatók a BKK jegypénztárában!

A Pilvaxban - Bürkös koncert és táncház

Március 15-én 19 órakor a Bürkös zenekar koncertezik a Barátság Kulturális Központban. A koncert után fergeteges táncház meglepetéssel, váratlan fordulatokkal!
belépő: 500 Ft
családi belépő: 1000 Ft (2 felnőtt és gyermekek)