Fölszállott a páva - szavazás

A középdöntők során a nézők szavazataikkal is továbbjuttathatnak egy produkciót, így számítunk Önökre. Ne feledjék, ha Forrás, akkor a 01-es kód, melyet a +36-20/30/70-4422-999 telefonszámra küldhetnek el SMS-ben. Mert minden szavazat számít! Hajrá Forrás!

SMS szabályzat:

A 2014. április 5-én induló alapdíjas, a +36-20/30/70-4422-999 számon elérhető, SMS alapú szolgáltatás: szavazás „Fölszállott a páva” műsorban. A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők SMS-ben szavazhatnak a produkciókra. A legtöbb szavazatot kapott produkció 2014 április 5-én és 2014 április 12-én továbbjut a 2014 április 19-i Döntöbe. Középdöntőnként 1-1 produkció. Az érvényesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.

A kettő középdöntőben (április 5., április 12.) az alkalmanként 12 produkcióból  a zsűri  4 produkciót juttat tovább, a nézők – abból a maradék 8 produkcióból, amelyik nem kerül kiválasztásra a zsűri által – 1-et.  A döntőbe (április 19.) bejutott 10 produkcióból a nézők mind a 10 produkcióra szavazhatnak és a legtöbb szavazatot kapott produkció lesz a közönségdíjas, aki az MTVA által felajánlott 2.000.000.-Ft azaz kettőmillió Forint díjat kapja.

 

A szolgáltatás időtartama 
A szavazásszolgáltatás minden élő műsor alatt vehető igénybe. Az egyes élő adásokat szolgáltatási etapnak nevezzük.

Az egyes adásokhoz tartozó szavazási időszakok kommunikálása minden esetben az élő műsorban történik meg; az egyes műsorokban a műsorvezető által ismertetett időpontban kezdődnek és a műsorvezető által ismertetett időpontig tartanak az egyes etapok, azaz a műsorvezető az élő adásban ismerteti a nézőkkel, hogy a szavazást elindította, illetve lezárta, a szavazásnak vége, tovább érvényes szavazatot a rendszer nem fogad.

A szolgáltatás 2014. április 5-én 20 óra után, a zsűri döntését követően indul. Az élő szavazási etap az adásban a műsorvezető által közölt időpontban kezdődik és időpontig tart. Minden héten új szavazási etap indul az élő adásban bejelentett időpontban, amelynek időbelisége minden esetben az élő adáshoz kapcsolódik.

Egy telefonszámról/IP címről egy élő adás teljes szavazási időtartama alatt maximum 20 szavazat adható le.

További részletek a szavazás menetéről az alábbi oldalon olvashatók:

http://www.mediaklikk.hu/2014/03/27/sms-szabalyzat/​