Fölszállott a páva - szavazás

A középdöntők során a nézők szavazataikkal is továbbjuttathatnak egy produkciót, így számítunk Önökre. Ne feledjék, ha Forrás, akkor a 01-es kód, melyet a +36-20/30/70-4422-999 telefonszámra küldhetnek el SMS-ben. Mert minden szavazat számít! Hajrá Forrás!

Április 5. 18.35 Duna TV

Kedves Ismerőseink, barátaink!

Ha az égiek is úgy akarják, akkor április 5-én szombaton 18.35-kor újra szurkolhattok a Forrás Néptáncegyüttesnek a Fölszállott a Páva középdöntőjében. Igyekszünk minden nézőnek, ismerősnek, barátnak, családtagnak, néptáncot kedvelőnek és nem kedvelőnek is egyaránt örömet okozni. Mi mindent megteszünk azért, hogy büszkék lehessenek a százhalombattai városlakók. Reméljük, minél többen nézitek majd a Duna TV-t. A középdöntők során a közönség szavazatai is döntőek lesznek, így várjuk a drukk ezen formáját is.

Fölszállott a páva - Repítsük tovább a Forrást!

Forrás: Hírtükör Online

Középdöntőben a Forrás Néptáncegyüttes

A Forrás Néptáncegyüttes a Fölszállott a páva műsorban a zsűri döntése alapján középdöntőbe jutott

1% felajánlása

Fölszállott a páva - elődöntő

Március 22-én 18.35-től a Duna TV élő műsorában a Forrás is szerepel. Nézzétek és szurkoljatok nekünk!

Tántorgók

Tántorgók - táncjáték a hazát elhagyók emlékére
időpont: március 16. vasárnap, 19 óra
belépődíj: 1000 Ft és 1500 Ft
Jegyek még korlátozott számban kaphatók a BKK jegypénztárában!

A Pilvaxban - Bürkös koncert és táncház

Március 15-én 19 órakor a Bürkös zenekar koncertezik a Barátság Kulturális Központban. A koncert után fergeteges táncház meglepetéssel, váratlan fordulatokkal!
belépő: 500 Ft
családi belépő: 1000 Ft (2 felnőtt és gyermekek)

Néptáncantológia

A Néptáncantológia Budapest kulturális életének rangos eseménye, mely évenként megrendezésre kerül a Budapesti Operettszínházban. Az impozáns színházi bemutatón az elmúlt év legkiemelkedőbb műveit és legszínvonalasabb nem hivatásos előadóit láthatja a közönség. A műsorban több mint 500 néptáncos és népzenész lép színpadra és eleveníti meg a Kárpát-medence kivételesen szép és értékes népművészetét. A Forrás Néptáncegyüttes Vigadó a Kiskunságban című koreográfiáját mutatja be.

A KULTÚRA FORRÁSA

A Halom Tv műsora